Wasdrogers en Wasmachines

In de badkamer, hoe mooi deze er ook vaak uitziet, moet meestal ook nog plek zijn voor zaken als een wasdroger en een wasmachine. Noodzaak natuurlijk, maar vaak past dat niet helemaal bij de inrichting van de badkamer, alhoewel je zowel de wasdroger als de wasmachine natuurlijk ook kunt wegwerken in kasten of achter een fraaie muur.

WasdrogerToch is vaak de badkamer de enige plek waar dit soort apparaten kunnen staan, tenzij je in de wat ouder huis woonachtige bent, waar vaak nog een soort bijkeuken aan het huis is aangebouwd.

Ben je niet in het bezit van een woning met bijkeuken, dan is da badkamer echter de aangewezen plek.

Dat heeft vaak het nadeel dat de wasdroger en de wasmachines totaal niet bij de inrichting van de badkamer passen. M.a.w. je kunt de badkamer nog zo stijlvol inrichten, die witte blokken blijven altijd zichtbaar.

Er zijn echter ook badkamerkasten te koop, waar je en de extra opbergruimte hebt, en een plek voor wasdroger of wasmachine.

Wasdroger en wasmachine wegwerken

Wil je niet zo’n speciale kast kopen, omdat deze misschien niet bij de overige badmeubels passen, zijn er ook nog andere methoden om zowel de wasdroger, als de wasmachine weg te werken.

Zo kun je bijvoorbeeld een soort keukenblad boven de apparaten monteren, waardoor je wel de voorkant blijft zien, maar niet de vaak vieze bovenkant.

Vanzelfsprekend kun je zelf onder keukenblad ook deurtjes monteren. Daarbij hoef je alleen de deurtjes te openen om de apparaten te kunnen bedienen.

En zo zijn er nog tal van andere oplossingen denkbaar, waarbij wasdroger en wasmachine gewoon een plek kunnen krijgen in de badkamer, terwijl je geen afbreuk hoeft te doen aan de overige inrichting en badmeubels.

Meer informatie?
Wil je meer weten over energiezuinige wasdrogers, kijk dan op Wasdroger aanbieding

[wp_ad_camp_1]